Trzy hotele Grupy Satoria – Best Western Hotel Portos, Start hotel Atos, Start hotel Aramis – wprowadziły nowy produkt w swojej gastronomii. Wszyscy goście hotelowi będą mogli skorzystać z opcji śniadań na wynos.
Zasada jest bardzo prosta – klient otrzymuje pudełko, w które może zapakować sobie na produkty i dania gotowe, które są dostępne podczas normalnego śniadania w hotelu. Śniadanie na wynos jest szczególnie atrakcyjne dla osób zapracowanych, które w swoim napiętym grafiku nie mają czasu na lunch na mieście oraz dla wszystkich którzy dbają o godziny swoich posiłków.
– Mamy bardzo duży wybór świeżych warzyw i owoców, jogurtów i bakalii, które świetnie nadają się na drugie śniadanie, nawet dla dzieci oraz wybór pieczywa, sałatki, z których można skomponować pożywny lunch dla każdego z nas – mówi Szef Kuchni Mariusz Banaśkiewicz.
foto: Best Western Hotel Portos